dijous, 9 d’abril del 2015

Colònies 2n d'ESO a la Vall de Núria

ELS ALUMNES DE 2n D’ESO VAM PASSAR UNS DIES FANTÀSTICS AL RIPOLLÈS.


El 25 de març vam marxar de colònies rumb a Ripoll, bressol dels comtats catalans. A la capital del Ripollès vam visitar el monestir i els alumnes van explicar el programa iconogràfic de la portalada monumental que prèviament havíem preparat a l’assignatura de socials. Vam acabar el matí a l’scriptorium on vam aprendre a escriure amb tinta i plomes sobre pergamí i vam saber una mica més de l’escriptura a l’Edat Mitjana. L’aventura en cremallera ens va portar a la Vall de Núria, plena de neu,  on ens vam retrobar amb els alumnes de tercer amb els que vam gaudir d’una bona convivència i vam compartir jocs i bones estones de lleure.







 El bon clima del dijous 26 ens va permetre jugar amb la neu i practicar l’esquí. Tant els principiants com els més experimentats vam poder perfeccionar la tècnica en aquest esport de muntanya i estar en contacte amb la natura. A la nit ens esperava la discoteca!




Finalment, el divendres 27 vam acomiadar Núria amb trineus i tubbies i el cremallera ens va deixar a Queralbs, on vam fer una petita excursió per a poder contemplar una de les joies, gairebé desconegudes, del romànic català.


Esport, natura i cultura en tres dies fantàstics en què profes i alumnes ens vam descobrir fora de l’ambient curricular.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada