divendres, 15 de maig del 2015

Roses contra l'oblit

Amics de la Gent Gran és una O.N.G que treballa amb la gent gran, i es dedica a fer companyia a la gent que es troba sola. Coincidint amb Sant Jordi organitza l’activitat “Roses contra l'Oblit”, en que participen escoles, i van a residències d’avis a portar-los una rosa i a fer alguna activitat i, en definitiva, fer companyia.

Nosaltres, els alumnes de 2n d’ESO de l'escola el Cim hem fet tres grups, i, durant la Setmana Cultural,  hem anat a la residència Santa Teresa, a la Geltrú, a la residència Sant Jaume, al Centre Vila, i a la Plataforma, a fer companyia als avis. També els hem preparat alguna activitat per distreure’ls,  com jocs de cartes, tallers de fer roses, teatre, ... i un grup de nenes i nens han fet el cup song amb gots mentre cantaven.

A la residència Santa Teresa hi havia un avi que ens ha fet màgia. Desprès ens han donat galetes, patates i beguda, i l'avi que feia màgia, que es diu Mag Lalo, ha fet un sorteig i sortejava 3 còmics de Mortadelo i Filemón. A la residència Sant Jaume un avi que tenia més de 100 anys ens ha explicat com era Vilanova quan ell era petit, també vam fer timbes de cartes i vam explicar una maqueta de trens. I a la residència Els Josepets vam fer una obra de teatre i un senyor ens va ensenyar la seva col·lecció de pajarites de paper.


Després hem estat parlant amb els avis una estona sobre com els anava la vida,  d’on eren, com es trobaven,.... Molts es sentien molt sols, i estaven molt agraïts que els escoltéssim. Ens hem sentit molt plens.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada